Нова организация за политически изследвания в САЩ - Good Energy

...
Нова организация за политически изследвания в САЩ - Good Energy
Коментари Харесай

Нова организация призова за назначение на атомни специалисти в Белия дом

Нова организация за политически проучвания в Съединени американски щати - Good Energy Collective, прикани идната администрация в Белия дом да сътвори климатична конструкция, в която да включи специалисти от атомната енергетика. Този ход ще е в сходство и с рекомендациите, показани в проекта на претендента за президент Джо Байдън и групата Evergreen Action, основана от чиновници на губернатора на Вашингтон Джей Инли.

В позицията се показва, че развиването на атомната енергетика би трябвало да бъде интегрирано в законодателството за климата, а тласъците да са сходни с тези за възобновимите енергийни източници, в това число гаранции за заем, данъчни заеми за произвеждане и вложения, достъп до обществена земя и федерални съглашения за закупуване на електрическа енергия, съобщи Nucnet.

Атомната промишленост би трябвало да сътвори нови бизнес и финансови модели за усъвършенствани технологии и да обезпечи резистентен път, с цел да изведе на пазара съвременни планове на реактори, показват от Good Energy Collective. Според тях по- положителното ръководство изисква смяна в администрацията, Конгреса и атомната промишленост.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР