Нова организация в работата на предлагани социални услуги, по повод

...
Нова организация в работата на предлагани социални услуги, по повод
Коментари Харесай

Детската кухня и диетичното хранене с доставка до домовете във Враца

Нова организация в работата на предлагани обществени услуги, във връзка ограниченията против разпространяването на ковид вкараха от Община Враца.
За да се ограничи скупчването на хора на едно място, се минава към доставка по домовете на родители, изявили предпочитание да се възползват от услугата на Детската млечна кухня. Към момента броят на деклариралите обслужването по домовете е над 150.
От през днешния ден, храната до дома си ще получат и 120 консуматори, включени по план „ Топъл обяд “.
Стартира и доставка по домовете на потребителите на диетичното хранене, които също ще се възползват от предлаганата услуга на Община Враца.
Продължава обслужването и на 290 консуматори на Домашен обществен патронаж. Община Враца има опция да усили броя им с още 100 лица, като по този метод оптимално ще бъдат обхванати потребностите на възрастните хора.
Вече е в ход и акцията, проведена от Община Враца, посредством която чиновници и доброволци правят безвъзмездна доставка на хранителни артикули от първа нужда и медикаменти за възрастни, самотни и трудноподвижни хора.
Заявки могат да се дават на телефон 0876 939 480, всеки ден от 9 до 17 часа.
Целта е тези хора да лимитират оптимално излизането на открито, а точно – възрастните и самотноживеещите, както и хората с хронични болести.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР