Нова опасна мода завладява мрежата и все повече жени се

...
Нова опасна мода завладява мрежата и все повече жени се
Коментари Харесай

Вижте жените с най — грозните устни в света

Нова рискова мода превзема мрежата и от ден на ден дами се увличат по нея. Трендът с устни като задните елементи на маймуна надвиши границите на Съединени американски щати и стартира да превзема целия свят, видя HotArena.

Гротескните физиономии превземат мрежата, само че което е още по-стряскащо, моделките с „ маймунски ” лица се трансформират в шлагер. Снимките най-често са на „ звезди ” от обществените мрежи със съмнителни качества и още по-съмнителна известност и на никому незнайни кандидатки за популярност.

Кошмарната мода с лице на бербат се появи преди няколко месеца, само че към този момент има стряскащо доста почитатели. „ За да си напомпат устните като задни елементи на маймуна, откачалките прибягват до помощта на пластични хирурзи и силиконови филъри, а резултатите са страшни.

В мрежата към този момент тече и същинска конкуренция, чии устни ще са най-големи. Започвайки от неприятното копие на Джесика Рабит от „ Кой натопи заека Роджър? ”, та стигнем до ислямска пародийна версия на Анджелина Джоли, която се трансформира в шлагер в мрежата, написа „ България през днешния ден ”.

„ Изглежда девойките са въодушевени от актрисите от филми за възрастни и желаят да реализират същото провокативно лъчение. Целта на подражателките в мрежата е същата ”, разясняват експерти по стилните трендове.

Някои по-пищни мацки реализират почти задачата си, само че множеството са вулгарно — отблъскващи. В обособени случаи устните им са толкоз големи и тежки, че деформират цялото лице и кожата провисва надолу.

Най-лошото е, че новият тренд набира от ден на ден и повече фенове. И на злокобната мода се поддават даже щастливо омъжени дами, които не могат да бъдат упрекнати в леко държание.

Цвят в сюрията внася забулена мюсюлманка, за която явно религиозните убеждения не са спънка да прекрои физиономията си и да си пуска плашещи фотоси наляво и надясно.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР