Нова обява за работа, публикувана от гиганта в електронната търговия

...
Нова обява за работа, публикувана от гиганта в електронната търговия
Коментари Харесай

Amazon търси специалист по криптовалута и блокчейн

Нова публикация за работа, оповестена от колоса в електронната търговия Amazon, демонстрира, че наподобява компанията търси да назначи експерт по цифрова валута и блокчейн артикули, който да се причисли към нейния финансов отдел. Както в началото беше обявено от портала Insider, колосът в електронната търговия търси „ умел продуктов водач, който да създаде тактиката за цифрови валути и блокчейн на Amazon и пътна карта на компанията в бранша на крипто валутите “.

„ Ще имате опцията да потребление нашия опит в областта на Blockchain, Distributed Ledger, Central Bank Digital Currencies и Cryptocurrency, с цел да развиете стратегически проект за опциите, които компанията има в сферата, да управлявате цялостна визия и продуктова тактика и да спечелите лидерска позиция и благоприятни условия за вложения. “

От компанията публично потвърдиха, че текстът на обявата за работа е достоверен. Онлайн магазинът на Amazon.com не приема крипто валута като способ за разплащане, само че представител на компанията сподели пред портала Insider, че Amazon e „ въодушевена от нововъведенията, протичащите се в крипто пространството и изследва по какъв начин те могат да наподобяват във вътрешната среда на компанията “.

Облачното поделение на Amazon, Amazon Web Services (AWS) към този момент предлага лична блокчейн услуга. Но основният изпълнителен шеф на компанията Анди Джеси още през 2017 година, когато беше началник точно на AWS отдела, съобщи, че компанията следи пространството, само че в това време „ не вижда изключително доста на практика благоприятни условия за потребление на блокчейн технологии и валути “, както тогава отрази порталът ZDNet. Сега наподобява, че компанията несъмнено е трансформирала позицията и мнението си, в случай че можем да съдим по индикацията, която дава, посредством тази нова публикация за работа.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР