Нова обществена тоалетна на мястото на старата такава ще бъде

...
Нова обществена тоалетна на мястото на старата такава ще бъде
Коментари Харесай

Монтираха WC - чудо на чудесата в центъра на София

Нова социална тоалетна на мястото на остарялата такава ще бъде открита в градинката пред Военния клуб, позната и като градинката пред "Кристал ".

В момента обектът е прикрит зад огради, зад тях се вижда, че оборудването е приключено и евентуално скоро ще бъде намерено. То е в южния ъгъл на градинката, където се пресичат улиците "Аксаков " и "6 септември ", там бе и предходната тоалетна, зарязана в продължение на години.

Тоалетната е съвременна и е от тези, които се самопочистват след всяко потребление. Цената на услугата е 1 лева Подобни тоалетни има и в Борисовата градина, Южния парк и Зоологическата градина.



Това са част от дребното останали публични тоалетни. Друга опция за облекчение са 40-те химически тоалетни, които - поради неприятната поддръжка, не са желан вид от жителите на града.



Те са факт в града по силата на подписан контракт на компания със Столичната община, която годишно заплаща за тях 84 000 лева Само през топлите месеци обслужването на химическите тоалетни коства към 7200 лева месечно.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР