Нова облачна услуга за бизнеса предложи Теленор, като този път

...
Нова облачна услуга за бизнеса предложи Теленор, като този път
Коментари Харесай

Теленор пусна още една облачна услуга за бизнеса, за организиране на отпуските




Нова облачна услуга за бизнеса предложи Теленор, като този път тя е ориентирана към автоматизиране на процеса по поръчка и утвърждение на отпуски. Онлайн системата Otpuski.com дава опция за следене на правилното потребление на полагаемия отпуск на чиновниците, а на чиновниците и ръководителите обезпечава елементарен достъп до историята на употребяваните отпуски и до подадени поръчки за отпуск.

Услугата включва достъп за чиновниците, които могат да прегледат историята на личните си поръчки, както и наличните и употребявани дни отпуск (било то заплатен или неплатен). Системата обезпечава и календар, от който мениджърите могат да виждат както своите отпуски, по този начин и тези на чиновниците в екипите, които ръководят. Софтуерът разрешава уведомяване при по едно и също време неявяване на чиновници, както и фирмена подчиненост за утвърждение на няколко равнища.

Платформата Otpuski.com може да се употребяват от всяка точка, в това число от мобилни устройства, като интеграцията ни не слага характерни механически условия. Системата съхранява всички подадени заявки, както и цялостна история на отпуските в компанията. Освен това заявките, утвържденията и заповедите за отпуск могат да бъдат отпечатани в сходство с условията на трудовото законодателство.

Автоматизираното на процеса обезпечава усъвършенстване на графици и по-добро обмисляне на работните процеси, наложително изтъкване на заместващ сътрудник, както и автоматизирани известия за нов отпуск, утвърждение или отвод. „ По този метод няма риск от едновременното неявяване на чиновници в даден отдел “, изясняват от оператора. Информацията за отпуските се резервира до приключване на контракта с дадената компания плюс 1 месец.

Компанията, употребяваща услугата, може да основава разнообразни отдели и да включва всеки чиновник в съответния отдел, като по този метод мениджърите наблюдават процеса и отпуските на равнище чиновник, на отдел и на равнище цялата компания.

За облекчение на чиновниците разработчиците са планували и опция за основаване на профил и потребление на системата с техния Фейсбук профил. Уведомленията ще бъдат изпращани на e-mail регистриран във Фейсбук.

Теленор предлага услугата като пакетно предложение за компании с 11 до 30 консуматори, като за двугодишен контракт месечната такса е 49,90 лева без Данък добавена стойност, за при 1-годишен контракт компаниите ще заплащат по 69,90 лева без Данък добавена стойност. Предлагат се и пакети с повече консуматори. Но услугата Otpuski.com се дава от оператора в партньорство с трето лице.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР