Нова мрачна прогноза за живота на легендата Михаел Шумахер бе

...
Нова мрачна прогноза за живота на легендата Михаел Шумахер бе
Коментари Харесай

Лекар с мрачна прогноза за Шумахер - каза колко години живот му остават

Нова мрачна прогноза за живота на легендата Михаел Шумахер бе дадена от величие в неврохирургията. Този път тя пристигна от считания за най-добър в Европа в тази сфера Ерих Ридерер, написа Блиц.

Специалистът разгласи, че лекуването, на което се подлага германецът, не лекува, а единствено усъвършенства общото положение. Той разгласи тъжната вест, че продължителността на живота на хората, попаднали във вегетативно положение, каквото е на Шуми, варира в интервал от към 8 години. Някогашният първенец във Формула 1 сега кара шестата си година в такава кондиция.

Както е известно, преди дни финландецът Йохан Фронен също се изрече по тематиката, обявявайки, че това, че именитият водач е в схващане, не значи безусловно нищо за неговото възобновяване.

" Терапията, на която се подложи господин Шумахер е към момента непозната за необятната здравна общност. Едва шестима души са били третирани с нея. И постоянно се касае за коронарен байпас. Ако в действителност се окаже, че то оказва помощ за усъвършенстване на положението на сърцето му, това е доста добра вест, тъй като в случай че то е в добра кондиция, здравето също се усъвършенства ", сподели Ридерер.

" За страдание, това лекуване няма никакво въздействие върху неврологичното му положение. Аз церя хора в такова състояние от над 40 години и за жал при тях не можем да приказваме за изцеление, а единствено за възстановяване на общото им положение. "

" Продължителността на живота им варира и зависи от грижите, които се поставят за тях. Обикновено се касае за живот в интервал от към осем години в такова вегетативно положение. Но допускам, че за господин Шумахер се поставят допустимо най-хубавите грижи, тъй че той несъмнено е в по-добър тип от множеството пациенти с такава диагноза ", добави още неврохирургът.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
НАПИШИ КОМЕНТАР