Нова мода набира бясна скорост в социалните мрежи под хаштага

...
Нова мода набира бясна скорост в социалните мрежи под хаштага
Коментари Харесай

Млади лекарки масово пускат СНИМКИ по бански въпреки забраната

Нова мода набира гневна скорост в обществените мрежи под хаштага #MedBikini, в който хубавици, работещи в областта на медицината разгласяват свои фотоси в бански костюми. Това предпочитание на красивите лекарки е провокирано от не изключително добър мотив.

Група хирурзи са разгласили проучване, което считат, че би било потребно на младите дами от лекарската специалност. В изследването се споделя, че девойките от тази специалност не би трябвало да се снимат по бански или с алкохолни питиета в ръце, тъй като това се отразява неподходящо на тяхната известност и професионализъм. Сред девойките експерти е зародило съществено отвращение, което е било изразено в обществената мрежа с новия хаштаг, осведоми Daily Dot.

Красавиците от всички браншове на медицината се втурнаха да разгласяват фотоси по бански, негодувайки по отношение на мнението, че персоналният им живот ги прави по-малко съответни да извършват професионалните си отговорности. Скоро публикацията била свалена, а списанието и един от създателите поднесли обществено опрощение.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР