Нова мобилна игра за Хари Потър ще бъде пусната по-късно

...
Нова мобилна игра за Хари Потър ще бъде пусната по-късно
Коментари Харесай

Новата мобилна игра за Хари Потър с първи трейлър

Нова мобилна игра за Хари Потър ще бъде пусната по-късно тази година. Harry Potter: Hogwarts Mystery ще излезе напролет и ще е първата видеоигра, приспособена по истинската серия от романи на Дж. К. Роулинг , след Wonderbook: Book of Potions от 2013 година, която се появи единствено за PlayStation 3.

Harry Potter: Hogwarts Mystery , която е създадена от Jam City и ще излезе на пазара като част от лейбъла Portkey Games , ще бъде разполагаем за евакуиране на смарт телефони с iOS и Android . Играта дава опция на играчите да основават персонализиран училищен аватар, да посещават класове, да учат вълшебен умения, да основават другарства или съперничества с други възпитаници и да взимат решения, които ще повлияват на историята на героя им, до момента в който минават годините им в Хогуортс и порастват като магьосница или консултант.



Компанията Jam City , която създава играта, е международен водач в региона на мобилните развлечения , осигурявайки обществени игри за милиони играчи по целия свят. Основана през 2010 година от някогашните съоснователи на MySpace Крис Деулф, Абър Уиткомб и някогашния изпълнителен шеф на 20th Century Fox Джош Игуадо, Jam City е основател на известни топ игри, в това число Cookie Jam, Panda Pop, Family Guy: Another Freakin Mobile Game и Marvel Avengers Academy.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР