Нова марка автомобили стъпва на българския пазар и ще бъде показана

...
Нова марка автомобили стъпва на
българския пазар и ще бъде показана
Коментари Харесай

Нова марка автомобили влиза у нас на изложението „Ауто сити Пловдив“

Нова марка коли стъпва на българския пазар и ще бъде показана на „ Ауто сити Пловдив 2018 “, част от Международния механически панаир, който ще се организира от 24 до 29 септември.

Дилъри на коли и рейсове на световни марки у нас ще вземат участие в изложението. То ще бъде с атрактивна визия, пресъздаваща градската среда с улици, маркировка и пътни знаци. 30 модела ще бъдат разполагаем на искащите да ги тестват в тест драйв зоната.

Посетителите ще могат видят за първи модели на „ Махиндра “, най-големия автомобилен производител в Индия. Дебют в България ще създадат два висококачествени автомобила от категорията SUV – компактният SUV KUV 100 и 7-местният XUV 500, които оферират на достъпна цена разкош, улеснения и качество, характерни за леки коли от по-висок клас, съобщиха от компанията дистрибутор. Практичният и стилен KUV 100 се отличава с забавен дизайн и икономичен двигател, той е доста маневрен в града. XUV 500 съчетава извънреден разкош и комфортна возия, реализирана с подобрените окачване и шумоизолация.

Компанията дилър на „ Пежо “ също подготвя изненада за „ Ауто сити Пловдив “. Само няколко месеца след световната премиера на автосалона в Женева у нас ще бъде показан за първи път новият Peugeot Rifter. Той има жанр, здравина и грациозност, а интериорът е уникален, разказват вносителите. Иновативният модел е подобаващ за екстремно каране в най-трудни терени и условия, защото е екипиран с функционалности за контрол на сцеплението и за помощ при спускане по надолнище.

Посетителите ще видят и хечбека Hyundai i20 GB Classic. В него са внедрени технологии за сигурност от последно потомство, предпазващи от овакантяване на пътя, спад на налягането в гумите, ненадейно потегляне назад при надолнище, поднасяне на хлъзгаво трасе или загуба на надзор.

С три върхови модела взе участие компанията „ Българска автомобилна промишленост “. Haval H2 е градски SUV с високотехнологично оборудване и извънредно интуитивни прибори за улеснение на шофирането. Атрактивният стилен модел е първият автомобил на китайската марка, който предлага богата опция за персонализация, съчетана с високо ниво на сигурност.

Предстои премиерата на Haval H6, когато ще бъде публично оповестена и неговата цена, оповестиха вносителите. Всъдеходът разполага с три режима на шофиране – стандартен, пестелив и състезателен, с множество други функционалности в помощ на водача. В модела се съчетават едни от най-модерните технологии за ръководство, комфорт и сигурност. Компанията предлага и Great Wall Steed 6, правоприемник на Steed 5 – най-продаваният пикап в България през 4 поредни години. Новият вид е по-голям, по-луксозен и и може да поеме най-тежката работа.

Това са част от атрактивните експонати на „ Ауто сити Пловдив 2018 “, където посетителите ще се потопят в света на високите скорости. Един от гостите на изложението и Международния технически панаир ще има опция да спечели наградата, обезпечена от организаторите – лека кола по желание всред седемте предложения в анкетната карта, която всеки ще получи с с входния билет. Те са: Seat Ibiza, Honda Jazz, „ Ситроен “, Mahindra KUV 100, „ Лада “, „ Шкода “ и Hyundai i20.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР