Нова любов трепти в живота на Иво Карамански-младши. Синът на

...
Нова любов трепти в живота на Иво Карамански-младши. Синът на
Коментари Харесай

Синът на Кръстника с ново гадже! Иво Карамански-младши в щастлива връзка

Нова обич трепти в живота на Иво Карамански-младши . Синът на емблематичното лице от 90-те Иво Карамански и Нели Атанасова не разкрива съвсем в никакъв случай моменти от персоналния си живот, само че през последните седмици е на върха на купидоновата стрела с мистична млада дама.

Момичето, с което Карамански-младши се целува буйно в обществените мрежи, е забулено. Само преди година синът на Кръстника бе зарязан от сериозната си другарка Филипа Иванова, а съгласно упорити клюки повода е, че момичето го хваща в невярност с негова състудентка от музикалната академия в Холандия. Двойката имаше сериозна връзка и даже възнамеряваха да се оженят, като девойката била утвърдена от майката на Карамански-младши Нели и доведения му татко, актьора Александър Сано.

23-годишният правоприемник Карамански учи за композитор в Холандия, а през днешния ден сполучливо се развива като клубен диджей в страната и чужбина. Макар да е наследник на един от най-влиятелните хора на 90-те години, начинаещият диджей не разполага c милионите на татко си, написа „ България Днес “.

Признава, че образованието си в чужбина дължи напълно на втория си татко Александър Сано, с който се схващат извънредно добре от самото им запознанство. „ Той е добър татко и не прави разлика сред мен и сестричката ми Ава. Умееше да мисли на равнището на моите пакости и се разбирахме доста елементарно. Като дребен бях доста щур и той беше единственият, който успяваше да ме вкара в правия път ", показа преди време Карамански-син.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР