Нова, крайно съмнителна подробност за отношенията между Цветан Цветанов и

...
Нова, крайно съмнителна подробност за отношенията между Цветан Цветанов и
Коментари Харесай

Най-вероятно Цветанов и групата му са изнудвали Артекс срещу евтините апартаменти в Изток!

Нова, извънредно съмнителна детайлност за връзките сред Цветан Цветанов и "Артекс ", демонстрира ново журналистическо разобличаване. Само 4 дни преди да купи жилището си в постройката с буквите на улица "Латинка ", Цветан Цветанов е инициирал инспекция против строителната компания.

Като ръководител на комисията по вътрешен ред и сигурност в Народното събрание, той е изпратил до столичния кмет Йорданка Фандъкова писмо, с което желае тя да извърши инспекция на "Артекс " за прословутия 34-етажен небостъргач "Златен век " в квартал "Лозенец ".

Само 4 дни по-късно той подписва договорката със строителната компания за 315 кв.м. апартамент и частен ВИП асансьор до него.

От това "Биволъ " прави извода, че Цветанов е знаел за сериозен проблем с "Артекс " и загатва, че е употребявал властта си, с цел да изнуди строителите да му продадат жилището на преференциална цена.

По-рано през днешния ден стана известно и друго пояснение за съмнителната договорка - ръководената от Цветан Цветанов парламентарна група на ГЕРБ прокарва в Народното събрание закон в интерес на "Ареткс ", с цел да може компанията да построи скандалния 34-етажен небостъргач, макар че разрешителното му за градеж е изтекло.

По това време ръководител на Народното събрание е Цецка Цачева, сдобила се със жилище за 670 лева на квадратен метър от Артекс.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР