Нова красавица омайва звезда на Славия, след като Ромина Тасевска

...
Нова красавица омайва звезда на Славия, след като Ромина Тасевска
Коментари Харесай

Знойна манекенка омая играч на „Славия”

Нова хубавица омайва звезда на „ Славия ”, откакто Ромина Тасевска омагьоса брачна половинка си Дарко, научи HotArena. Красива изкусителка грее на трибуните в поддръжка за отбора, откогато Христо Попадийн е бясно влюбен в едно от последните открития на Евгения Калканджиева.

Най-новото фешън попадение– Евелин Бошнакова е новото гадже на спортиста. Двамата са дружно от няколко месеца и към този момент не крият възприятията си един към различен.

Нещо повече–те заживяха под един покрив и сега споделят карантината, като вършат извършения вкъщи и си поделят отговорностите.

Евелин е в стилния отрасъл от към година и е измежду новите лица в организацията на Жени Калканджиева. Отличава се с естествена красота, а известността й стана изключително огромна, откакто взе участие в клипа на Дара Екимова „ Сагапао ”.

Там манекенката влезе в ролята на другарка на певицата–нещо, което не бе по никакъв начин мъчно, тъй като двете са близки приятелки от години.

Попадийн е младеж на „ Левски ” и дебютира с екипа на сините за Купата на България през сезон 2013/2014, написа „ България през днешния ден ”.

За страдание по този начин и не съумя да пробие на „ Герена ”, само че след преотстъпване на „ Витоша ” се реалокира в „ Ботев ”(Вр), „ Локомотив ” (Мездра) до изненадващо влизане в „ Лудогорец ”. Престоят му при първенците обаче не бе изключително сполучлив и през ноември 2016 той бе освободен от клуба.

Няколко дни по-рано пък го изхвърлиха от младежкия народен отбор, тъй като не съблюдава дисциплината. Това съответства с раздялата с приятелката му Кремена, която бе до него няколко години.

След това бранителят бе самичък до срещата си с Евелин.

През това време той мина през тимовете на „ Витоша ” и „ Дунав ”, преди да се озове в „ Славия ”. Тук той е измежду титулярите на Златомир Загорич , а красивата моделка не стопира да го поддържа от трибуните.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР