Нова Конституция, написана от мутри, ще е Конституция на мафията.

...
Нова Конституция, написана от мутри, ще е Конституция на мафията.
Коментари Харесай

Кой написа речта на Борисов, а Конституцията, пита Мая Манолова

Нова Конституция, написана от мутри, ще е Конституция на мафията . Борисов няма легитимност да пипа главния закон. Това съобщи в Хасково някогашният омбудсман Мая Манолова. Видео от изявлението й е оповестено в профила й във Facebook.

На брифинг тя сложи няколко въпроса към премиера Бойко Борисов , който по-рано през днешния ден изиска да бъде свикано Велико национално заседание и да се промени Конституцията.
 Борисов предлага Велико национално заседание и промени в Конституцията
Борисов предлага Велико национално заседание и промени в Конституцията

По-малко депутати

" Въпросът ми към Борисов е кой му написа днешната тирада . Знаем, че той нито приказва, нито написа по този начин. Не е ли това опит мафията, която при Борисов си има държавна хазна, да си има и Конституция. Кой ще му написа новата Конституция? С какви гласове ще прокара този план през националното заседание ", запита някогашният омбудсман.

" Кой, Борисов, ти написа днешната тирада? Кой от приятелския ти кръг - Маджо, Домусчиев, Пеевски ", запита реторично Манолова.

Кой ти написа речта и кой желае да написа новата Конституция на българската страна , попита още един път Манолова.

Според нея министър председателят лъже с днешната си тирада, че е във опциите на настоящето ръководство да напише Конституция и да свика Велико национално заседание, за което са нужни 160 гласа на депутати.

" Ако не лъжеш, че си в положение да приемеш план за нова Конституция, с кого си се договорил - с Движение за права и свободи, с Българска социалистическа партия ", запита Манолова.

Премиер, който е изгубил всякакво доверие след повече от 30 дни митинги, който трансформира страната в трапеза, на която разпределя порциите, който откри едноличен мафиотски модел на ръководство, ще написа нова Конституция. Това е безочливо предложение, безапелационна е Манолова. Според нея задачата е настоящето ръководство да се задържи на власт оптимално дълго време.

Тези ритуални танци целят да си удължи политическия живот и политическата биография, която стремително лети надолу, сподели Манолова.

Разпускането на национално заседание минава през план от 120 народни представители. (ПГ на ГЕРБ е от 95 депутати - б.р.). Най-рано след два и най-късно след пет месеца Народното събрание би трябвало да разиска този план. За да бъде признат този план, са нужни 160 гласа.

Ако не се е схванал с Движение за права и свободи или с Българска социалистическа партия, Борисов безочливо лъже българския народ в опит да стартира една процедура, която няма да приключи . Целта му е да се задържи на власт, тъй като има още порции да разпределя, тъй като има още покупко-продажби да се реализират, тъй като има още пари да се източват без да го интересува националният яд, който се излива по улиците с искане за неговата оставка и оставката на Главния прокурор и тогава да бъде свикано Велико национално заседание.

Той е подготвен да използва и Конституцията, да използва и Великото национално заседание . Вчера (13 август 2020 година се провали изключителното съвещание на Народното събрание поради липса на кворум - б.р.) използва депутатите си, сподели Манолова.

" Да, аз поддържам концепцията за нова Конституция, за преосноваване на страната, само че Борисов не е индивидът, който да провежда изработването на новата българска Конституция " , съобщи Манолова.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР