Нова кариера започва да гради Вихра Петрова, научи HotArena.Бившата съпруга

...
Нова кариера започва да гради Вихра Петрова, научи HotArena.Бившата съпруга
Коментари Харесай

Бившата на Иван Христов стана магазинерка

Нова кариера стартира да гради Вихра Петрова, научи HotArena.

Бившата брачна половинка на продуцента Иван Христов става търговец. Ексводещата е част от екипа на един от най-известните бутици за булчински и абитуриентски рокли. Вихра, която в продължение на няколко години се мъчи да се отърси от развода с Иван и измяната на приятелката си Ирина, е решила да загърби тотално предишното и да се посвети на нещо ново и непознато. Водеща, която има щерка от Иван, се включва в екипа на бутика в пика на търсенето на булчински и абитуриентски рокли. Тя не споделя за какво се насочва тъкмо към този отрасъл, само че най-вероятно има нещо прикрито в желаниетой да е по-близо до булки.

Освен с дизайнерски рокли, Вихра  се занимавай с  астрология. Тя постоянно дава препоръки на приятелки по какъв начин и по кое време тъкмо да подреждат желанията си по този начин, че да им се сбъдват.  Вихра не стопира да се саморекламира в мрежата, като стана извънредно дейна в Instagram.

Брюнетката, която издаде и няколко книги на тематика разлъка, очевидно е решила да гради живота си отначало. На помощ се включва и щерка й Ава, която я учи по какъв начин тъкмо да се снима, с цел да наподобява добре в обществените мрежи. Тийнейджърката постоянно ядосва майка си и Вихра се оплаква от нея. Журналистката е безапелационна, че появяването на бръчки по лицето й е директно обвързвано с пубертета на щерка й. Двечките очевидно водят борби у дома и постоянно менят настроението си. Вихра обаче не си поплюва и признава, че с цел да нервира пубертетката, у дома постоянно окупират стаята й. Именно там написа новата си книга, чиято тематика още пази в загадка, разкрива  „ България Днес ”.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР