Нова кадрова въртележка завъртя благоевградската полиция. Сегашният шеф на ОД

...
Нова кадрова въртележка завъртя благоевградската полиция. Сегашният шеф на ОД
Коментари Харесай

Нова рокада! Полицията в Пиринско с нов шеф

Нова кадрова въртележка завъртя благоевградската полиция. Сегашният началник на ОД на Министерство на вътрешните работи – Благоевград ст. комисар Николай Хаджиев бе нараснал в зам. шеф на Групово дело „ Национална полиция “ и се връща в столицата, написа struma.bg.

Начело на регионалната дирекция застава досегашният шеф на ІІІ РУП – София старши комисар Дойчин Дойчинов, който бе показан на състава на полицията през днешния ден от основния секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов.

Николай Хаджиев изкара близо 3 години на директорския пост. 35-годишният криминалист пристигна от Столична дирекция на вътрешните работи в Благоевград през септември 2016 година поради непредвидената промяна на тогавашния шеф Росен Танушев, който бе изместен в Петрич.

По време на близо 3-годишното ръководство на Николай Хаджиев бе маркиран сериозен спад в растежа на престъпната престъпност и бяха осъществени знакови полицейски интервенции както против локалните кримки, по този начин и против чиновници на Министерство на вътрешните работи. След ерата „ Георги Костов “, който също пристигна от Столична дирекция на вътрешните работи и беше 2 години отпред на ОД на Министерство на вътрешните работи – Благоевград, след което доближи професионалния връх като основен секретар на Министерство на вътрешните работи, ст. комисар Дойчин Дойчинов е трети подред софийски кадър, назначен за началник на благоевградската полицейска дирекция.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР