Нова измамна схема, зад която наднича кметът на Сандански от

...
Нова измамна схема, зад която наднича кметът на Сандански от
Коментари Харесай

Само в Narod.bg: Атанас Стоянов – Мравката пусна мним търг за имот, вече даден на кмет от… ВМРО

Нова лъжлива скица, зад която наднича кметът на Сандански от Вътрешна македонска революционна организация Атанас Стоянов – Мравката осветли източник на Narod.bg. Става дума за менте търг за общински парцел, оповестен на страницата на общината sandanski.bg, който се оказа към този момент предан на… различен кмет от Вътрешна македонска революционна организация, за което ще бъде подаден сигнал до прокуратурата.

 Обявата за търга с предупреден край, разгласен от кмета на Сандански Наско Мравката

Според документа, който публикуваме, след 3 седмици – на 14 юли, ще се организира търг за отдаване чартърен на сладкарница, който обаче е с предупреден край – обектът към този момент е даден на различен кмет от Вътрешна македонска революционна организация – управника на с. Лешница Светослав Александров Джоров, който сега го ремонтира, а вечер след 20 ч. даже отваря порти за клиенти.

 Имотът, който занапред ще се пуска на търг, към този момент се ремонтира от кмета на Лешница Светослав Джоров

Реклама

Публично налична информация е, че помещението е 50 кв. м и е част от постройката на кметството на Лешница. Цената е 18 000 лева без Данък добавена стойност за 10-годишен наем.

Наистина е фрапиращо, че парцелът, за който занапред ще се прави търг с скрито наддаване, към този момент си има наемател – „ патриотът “ Джоров, против който имаше сигнали за пазаруване на гласове. Документът, както е видно и от обявата в интернет, носи подписа на Мравката.

Иначе наивниците са оставени да си купуват тръжни бумаги против 60 лв. за планувания на 14 юли от 9 ч. в общ. Сандански търг, който Narod.bg ще наблюдава от кое подставено лице ще бъде извоюван.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР