Нова инвестиция ще позволи на Milestone Systems да увеличи капацитета

...
Нова инвестиция ще позволи на Milestone Systems да увеличи капацитета
Коментари Харесай

Milestone Systems увеличава инвестициите в шест области

Нова инвестиция ще разреши на Milestone Systems да усили потенциала си за нововъведения с 45% до края на 2019 година, оповестиха от компанията. Тя ще обхване шест основни софтуерни области и ще е разпределена в няколко местоположения – София, Копенхаген и Барселона.

От доставчика на програмен продукт за ръководство на видео целят да ускорят развиването си е области като “deep driver integration”, „ advanced rendering”, IoT и източници на метаданни, онлайн услуги, усъвършенствано ръководство на данни, както и на пакета от принадлежности за разработка на програмен продукт (SDK) върху платформата на Milestone Systems. Според компанията това ще затвърди нейните позиции в даването на благоприятни условия за обработка на видео и данни от сътрудници, употребяващи невронни мрежи, технологии за надълбоко учене и изкуствен интелект.

 Ларс Тингаард

„ Пазарните трендове бързо се трансформират към сливане на устройства, изкуствен интелект и модернизиран разбор на изображенията с прибавяне на осведомителни обекти. Вярваме, че с увеличение на потенциала ни за разработка и развиване в тези иновационни области, Milestone Systems ще даде на сътрудниците ни нови благоприятни условия за пазарен напредък, " показа Ларс Тингаард, президент и изпълнителен шеф на датската компания.

От там цитират Световния стопански конгрес, съгласно който повече от един трилион датчици ще бъдат свързани към Интернет до 2022 година Заедно с развиването на тези пазарни трендове, търсенето на интелигентни решения и технологии за машинно образование нараства. Oчакванията на мениджърите на компании са технологиите за Интернет на нещата (IoT) и изкуствен интелект да доведат до най-голяма смяна – 73% от тях декларират, че влагат в IoT, а 54% в изкуствен интелект (според изследването PwC Global Digital IQ Survey). Като част от дълготрайната си инвестиция в нововъведения, Milestone Systems ще партнира с водещи софтуерни компании за създаване на Imaging of Things софтуерни платформи, които да свързват, сплотяват и подсигуряват сигурността на екосистемата от IoT устройства и платформи.

„ Целта на Milestone Systems е да бъде част от всяка видео апаратура в света. За да реализираме това, би трябвало да сме в положение да предложим най-иновативната платформа за видеотехнологии, която да разреши на нашите сътрудници да се оправят с необятния набор провокации пред крайните ни клиенти. Искаме да разтеглим приложението на решенията ни оттатък региона на сигурността, в сфери като интелигентни здания и умни градове, където нашите видеотехнологии могат да играят жизненоважна роля “, акцентира Бьорн Ску Ейлертсен, началник Развойна активност в Milestone Systems.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР