Нова иновативна облачна услуга за счетоводители и търговци излезе на

...
Нова иновативна облачна услуга за счетоводители и търговци излезе на
Коментари Харесай

Счетоводители и търговци вече с дистанционна връзка с касовите апарати

Нова новаторска облачна услуга за счетоводители и търговци излезе на пазара. Чрез нея те ще могат да се свързват чрез отдалечена връзка с касовите си апарати, което ще пести време, запаси и неточности.
Услугата Eltrade Cloud, няма аналог на българския пазар и дава онлайн достъп до дневните и месечните доклади на продажбите, осъществени през касови апарати. За още по-голямо облекчение на ползвателите на услугата, компания Елтрейд, които са измежду главните снабдители на касови апарати в България, са създали и опция базите данни да се импортират в счетоводни стратегии.
Облачната услуга включва три равнища. Първото равнище дава достъп на търговеца до дневни, месечни доклади на касовия уред. Второто равнище разрешава отдалечена промяна на цени, прибавяне на продукти, касиери и други
До месец ще бъде задействано и третото равнище, посредством което могат да се вкарват доставки, да се наблюдават складови наличия, както и да се прави изписване и проверка. На процедура с този проект клиентът употребява основните функционалности на една POS система, като получава достъп от всяка точка с интернет през компютър. Предстои стартиране на мобилно приложение за достъп през мобилен телефон, таблет. Така от офиса или от у дома потребителите на услугата ще могат да управляват продажбите, доставките, складовите наличия, личния състав и други характерни действия.
Облачната услуга е на абонаментен принцип, като всеки искащ ще може да я тества гратис в границите на един месец. Годишният абонамент за един касов уред ще е 48 лева.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР