Нова иновативна облачна услуга ще свързва чрез дистанционна връзка счетоводители

...
Нова иновативна облачна услуга ще свързва чрез дистанционна връзка счетоводители
Коментари Харесай

Нова услуга ще свързва дистанционно счетоводители и търговци с касовите апарати

Нова новаторска облачна услуга ще свързва посредством отдалечена връзка счетоводители и търговци с касовите апарати, което ще пести време и запаси в бранша. Един от най-големите производители на касови апарати у нас - „ Елтрейд ”, създаде Eltrade Cloud, която няма аналог на българския пазар, дава онлайн достъп до дневните и месечните доклади на продажбите, осъществени през касови апарати. За още по-голямо облекчение на ползвателите на услугата от „ Елтрейд ” са създали и опция данните от докладите да се импортират в счетоводни стратегии.

Услугата се насочва основно към счетоводителите на микро, дребните и междинните компании, които ще имат опцията когато и да е отдалечено да експортират данни от касовите апарати към счетоводните стратегии. Така ще се икономисва време и запаси. Улесняват се компаниите, чието счетоводство е основано в София, само че компанията има обекти и магазини в други градове. Вече счетоводителят ще могат, без значение от датата и времето да получават в действително време данни от касовите апарати и да обработва данните.

Облачната услуга ще се употребява на абонаментен принцип, като всеки искащ ще може да я тества гратис в границите на един месец. Абонаментът за базовото равнище на един касов уред ще е 36 лева за година.

От производителите плануват и тя да бъде надградена с още две равнища.

Очаква се до месец да бъде задействано и второто равнище, посредством което отдалечено във фискалното устройство ще може да се програмират продукти, клиенти и цени.

Третото и последно равнище за момента ще разрешава да се наблюдават складови наличия, както и да се вкарват документи за доставка, изписване и проверка. На процедура с този проект клиентът употребява основните функционалности на една POS система, като получава достъп до системата от всяка точка с интернет през компютър, мобилен телефон, таблет. Така от офиса или от у дома потребителят на услугата може да управлява продажбите, доставките, складовите наличия, личния състав. Месечният абонамент за достъп до всички функционалности на услугата ще е 10 лв..
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР