Нова и непозната на широката публика в България опасна дрога

...
Нова и непозната на широката публика в България опасна дрога
Коментари Харесай

Опасна дрога ли уби Иван от тайното парти

Нова и непозната на необятната аудитория в България рискова дрога може да стои в дъното на мистериозната гибел на Иван Йорданов, разкриват ангажирани в следствието на случая.

Смъртта на Иван Йорданов към момента е забулена в тайнственост, въпреки от прокуратурата във Варна да са безапелационни, че става въпрос за самоубийство.

28-годишният мъж бе открит мъртъв край изоставено военно отделение след 7-дневна издирвателна акция. Иван отишъл с другари на секретно музикално празненство „ Технивал ”, което се провежда от години край Варна, само че не се популяризира на никое място, а уредниците оповестяват в последния миг местоположението му. На празненството се стичат стотици младежи, които нощуват в палатки в региона на засекретения музикален техно фестивал.

Иван бе разгласен за липсващ на 25 август, часове след тайния ваучър. Предната нощ той се обадил във очевидно несъответстващо положение на своя татко, от който потърсил помощ. Иван изпратил на собствен другар GPS координати на изоставено военно отделение в региона на варненското село Любен Каравелово. Въпреки това на полицията и околните му им лиши цяла седмица, преди да го открият – уви, мъртъв.

Според проверяващите, младият мъж се е самоубил, обесвайки се с връзки на обувки. Той отпуснат на клон на дърво, който се счупил под тежестта му. Прокуратурата ревизира опцията някой да е склонил Иван към самоубийство. Почернените родители на 28-годишния юноша са уверени, че синът им е погубен, а закононарушението е замаскирано като самоубийство.
„ Няма данни за насилствена гибел, става въпрос за самоубийство. В организма му са открити следи от опиати ”, твърди криминалист, зает в следствието.

Според думите му, е прекомерно допустимо точно синтетичните опиати да са отключили желанието на Иван да постави завършек на живота си. Според участвали на секретния музикален фестивал, посетители от Сърбия са продавали нов тип хапчета екстази, смесени с кетамин (конска дрога) и Иван най-вероятно е предозирал с опиатите.

Източник: Lupa.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР