Нова година, ново начало, нови скандали - така ще започнем

...
Нова година, ново начало, нови скандали - така ще започнем
Коментари Харесай

Светска суматоха: Принц Хари и Мегън се разделят с кралските си задължения

Нова година, ново начало, нови кавги - по този начин ще стартираме първата ни за годината среща. Без подозрение тази седмица беше изпълнена с забавни събития от света, доста звезди привлякоха погледа на медиите заради една или друга причина. Но - тематиката на тематиките.. най-малко за тази седмица, е така наречен " Мегзит ". Решението на принц Хари и брачната половинка му Мегън да се разделят с кралските си отговорности и да се отдадат на " естествен " живот. Тема, която колкото и да обсъждаме, няма по какъв начин да изчерпаме. Тази и още любопитни вести в " Светска блъсканица ".

Продължаващите горски пожари в Австралия. Макар и да се чуха мнения, че е всекидневно по това време на годината там да има горски пожари, е неоспорим факт - с подобен мащаб и толкоз доста унищожена земя, а и отнети животи - не бихме могли да го назовем обикновено. Е, десетки звезди се включиха в апелите за дарения в помощ на гасенето на пожарите.

Сред тях беше и актрисата с български корени Нина Добрев. Младата Нина прикани своите милиони почитатели в инстаграм да дарят каквато сума биха имали опция, като се възползва от обстоятелството, че има рожден ден и прикани тази сума да бъде най-малко 31 $, на колкото години е и тя. Пари за Австралия подариха и Кайли Миноуг, Пинк, Елтън Джон, Никол Кидман и кой ли още не. В акцията се включиха и тенисистите Мария Шарапова и Новак Джокович. Но един човек притегли най-вече внимание - Ръсел Кроу. Защо? Защото въпреки и да получи премия " Златен глобус ", гладиаторът избра да пропусне церемонията, а вместо това разгласява благодарствената си тирада на фона на своята персонална пожарна кола.


Тази седмица се организира първата от значимите церемонии по разпределяне на награди в света на шоубизнеса. Изненади измежду спечелилите по-скоро нямаше - предстоящо Куентин Тарантино да вземем за пример получи своя приз за " Имало едно време в Холивуд ", предстоящо беше и признанието на Хоакин Финикс за ролята му на Жокера. Но не за спечелили и победени ще си приказваме в този момент, а за това, което не попадна във фокуса на медиите. Но пък беше доста тиражирано в интернет.

Бляскава като всяка друга сходна гала беше и тази на премиите " Златен глобус ". Това, което в първите минути вся ужас, обаче, беше откриващият монолог на водещия - английският комедиант Рики Джървейс. Само за минути в безпощадна, саркастична и на моменти груба тирада, той съумя да обиди съвсем всеки.


Снощи беше премиерата на новия сезон на шедьовъра на Паоло Сорентино и Джъд Лоу, който в този момент носи името " Новият папа ". А както преди време разказахме и на нашите фенове - Джон Малкович ще бъде въпросния нов папа, който ще всява ужас във Ватикана.

2020-а се обрисува като годината на дълго чаканите продължения на обичани на милиони хора филми. Даниел Крейг още веднъж влиза в ролята на сътрудник 007, като следващият филм за Джеймс Бонд носи името " Нямам време да умра ".

Том Круз изтупа от прахта шлагера на 80-те години " Топ Гън ", задава се и римейк на хитовия в миналото " Ловци на духове ".

Истинска сензация бяха неприятните момчета Уил Смит и Мартин Уорънс, които още веднъж ще сложат полицейските си униформи.

Почитателите на Дисни ще видят и игрална версия на историята за китайската жена-боец Мулан.

Голямото завръщане на Гай Ричи към лондонските му корени, ще бъде с кино лентата " Джентълменът ", където още забележим Колин Фарел и Хю Грант.

До дни на екран ще бъде и едно от заглавията, което се чака да получи и значително награди - военната драма на Сам Мендез " 1917 ".

Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР