Нова година, ново Аз! Колко от нас са се зарекли

...
Нова година, ново Аз! Колко от нас са се зарекли
Коментари Харесай

Нова година, ново тяло! Популярните българи, които хванаха гиричките и "пуснаха" вилицата

Нова година, ново Аз! Колко от нас са се зарекли да стартират да спортуват постоянно и да внесат малко здравословни избори в менюто си? Може би над 80%! А какъв брой от нас го вършат? Да не задълбаваме в тази тематика...

Е, въпреки всичко има и такива измежду нас, на които въпреки всичко влизането във форма им се получава. С доста хъс и воля да покажат най-хубавото от себе си, когато става въпрос за форма, са се нагърбили и някои от най-популярните българи. Да ги забележим!

Виж още: Мария на 39 и с тържество в компанията на Софи Маринова и Емануела

Дани Петканов

Инфлуенсърът си е дал 90 дни, в които да види какво може да направи със здрави тренировки и хранителен режим. Всеки ден той документира напредъка си онлайн и почтено казано му завиждаме за упоритостта. От видео във влога му пък даже стана ясно, че поради това предизвикателство се е научил и да готви. Впечатляваща воля!

Емилия

Понякога ни е необичайно, когато дами във очевидно добра форма стартират режими или тренировки, само че може би в действителност точно постоянството лежи в основата на триумфа им. Емилия сигурно е измежду тези дами. От уюта на дома си, поп-фолк певицата потренира, а по-късно сподели, че е прецизна и във храненето. Познавайки Емилия, знаем, че това не са единствено фотоси в Instagram.

Виж още: 9 месеца без Милен Цветков: обичаната му жена и Дани Петканов със сърцераздирателни думи

Криско

Рапърът е потвърдил, че когато се захване с нещо, го прави до дъно. Така е и с тренировките и храненето. Макар че неговата " Трансформация " стартира още пред март предходната година, Криско знае, че това е развой. Заедно със Сами Хосни реализираха доста, само че Криско има нова цел - да падне под 10% мазнини. В момента е с 18%. Във видео показа, че е доста окуражен и се храни извънредно чисто и високопротеиново. 

Виж още: Един чаровник на 2 годинки: Мона Гочева чества, обсипа сина си с красиви думи

Преслава 

Наскоро певицата показа в Instagram, че е време да стане от " зимен сън ". Беше ни необичайно да го прочетем точно от най-големия фен на планинския туризъм измежду родните звезди. Липсата на отворени фитнеси накара Преслава да си купи пътека, на която да тича вкъщи. 

Виж още: Красивата Мари Константин с парещ кадър от банята и съкровено предпочитание

Мегз

Дизайнерката се оказа с инсулинова устойчивост през предходната година и това наложи цялостната ѝ смяна що се отнася до хранене и тренировки. От story-тата на Мегз виждаме, че става въпрос за построени привички, които тя просто ще придвижи в новата година. 

Изображение: https://www.instagram.com/kriskobeats/
https://www.instagram.com/emilia.online/
https://www.instagram.com/preslava_official/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР