Нова година-нови обещания, надежди и мечти. Поставяме си нови цели,

...
Нова година-нови обещания, надежди и мечти. Поставяме си нови цели,
Коментари Харесай

Спазвайте тези правила и 2022 ще ви донесе ЗДРАВЕ, щастие и любов

Нова година-нови обещания, очаквания и фантазии. Поставяме си нови цели, нови привички, които да ни приближат към стремежи по-здравословен метод на живот. Ето какви правила за здраве, благополучие и обич може да спазвате, с цел да получите всичко, което желаете през новата година.

За благополучие
9 неща, които вършат единствено щастливите хора
Всеки човек мечтае да бъде благополучен. За да реализира задачата си, той интензивно икономисва пари, само че откакто купува мечтаното нещо, с изненада р...
Прочети повече
Не се опасявайте да помолите за помощ, когато имате потребност от такава – не се и съмнявайте, че някой ще откликне на молбата ви. Не се стремете да бъдете съвършени, никой не е – пробвайте да бъдете същински хора. Изисквайте само от себе си, с цел да бъдете своя по-добра версия всеки ден. Научете се да поставяте свои персонални граници и да казвате не, по този начин ще съхраните себе си. Избирайте умно другари, работа, половинка. Не се преработвайте – постоянно има време за работа, отделяйте време за себе си. Отдайте се на пътувания – с цел да опознаете света и себе си.

За здраве

Променете метода си на хранене към по-добър – не смятайте калории, а избирайте качествена храна. Важно е признатите калории да са от хубава храна, от която тялото се нуждае. Добавете към менюто си храни, които ще пречистят черния дроб – чесън, зелен чай, карфиол, зеле, вода с лимон, грейпфрут, аспержи, броколи, куркума. Следете приема си на вода, с цел да бъдете хидратирани. Водата взе участие във всички функционалности на организма и е доста значима за силата, храносмилането, умствената функционалност, детоксикацията и така нататък Стремете се да хапвате протеини на закуска, с цел да ви поддържат сити през по-голямата част от деня и да имате сила. Приемайте повече омега-3 мастни киселини. Те са значими за сърдечната работа, мозъка, понижаване на възпаленията. Ще ги откриете в авокадото, лененото семе, мазните риби, ядките.

За обич
Свободното време - може ли да попречи на щастието ни?
Прекаленото свободно време, повече от пет часа дневно, може да се отрази слез на психическото ви положение. " Повече от нас чест са в с...
Прочети повече
Обичате на първо време себе си – покажете си почитание, правете неща, които ви карат да се чувствате щастливи, бъдете положителни към себе си и близките. Обърнете внимание на половинката си, в случай че имате такава. Поработете над връзката, в случай че има потребност. Поставете си взаимни цели, дайте си обещания, обръщайте си повече внимание, изразявайте любовта си. Важно е да се научите да не търсите съвършения човек, а оня, чиито дефекти ще приемете и обикнете като част от него.

Споделяйте страстите си – това е доста значимо е връзките сред хората, освен във връзките. Кажете какво желаете, какво ви харесва и какво не, какво има потребност от усъвършенстване съгласно вас. Изслушвайте страстите на половинката. И не на последно място внесете многообразие в интимния си живот, с цел да поддържате искрата колкото се може по-силна.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР