Нова година, нова прическа! Поне така мисли красивата и талантлива

...
Нова година, нова прическа! Поне така мисли красивата и талантлива
Коментари Харесай

Емилия заряза русото, рязко смени цвета и прическата

Нова година, нова прическа! Поне по този начин мисли красивата и надарена поп-фолк певица Емилия. Звездата се преобрази тотално, като размени дългите си руси букли, за нещо по-модерно и настоящо. Изпълнителката освен е сменила цвета, само че и дължината на косата е към този момент друга. Косата е очевидно подкъсена и е завършена на линия. Кадрите, които звездата показа са направени малко след смяната, вижда се, че тя е била още във фризьорския салон.

Емилия не е коментирала за какво е трансформирала по този начин фрапантно прическата си, преминавайки от русокоска към брюнетка, само че едно е несъмнено, новите нюанси несъмнено ѝ отиват. Цветът шоколадовокафяво ще бъде един от топ трендовете за 2021 година, а като всяка настояща певица, по този начин и Емилия желае да е в крайник с стилните трендове. Забелязват се и леки розови оттенъци, които са също много известни и тази година.

Виж още:

Почитателите на звездата побързаха да обсипят любимката си с похвали, като означават, че смяната ѝ отива доста и се надяват да е обвързана и с нов музикален план.

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/emilia.online/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР