Нова година, нов късмет... нова прическа! Всеки знае, че подстригването

...
Нова година, нов късмет... нова прическа! Всеки знае, че подстригването
Коментари Харесай

Деми Ловато отново смени прическата драстично, фенове се питат дали е перука

Нова година, нов шанс... нова прическа! Всеки знае, че подстригването ни преобразява напълно. Скоро писахме, че Деми Ловато е трансформирала прическата, само че в този момент още веднъж имаме мотив, тъй като звездата е подхванала даже още по-драстична смяна на фризурата си.

Деми показва новата си изискан прическа в Инстаграм. Вижда се, че Ловато е решила този път да заложи на много късата коса, напомняща повече на момчешка прическа. Цветът на косата също прави усещане, тъй като е розов. Късото пикси на Деми ѝ отива, пишат експерти по прически, а този вид оформяне на косата ще бъде еди нот топ тренодвете за 2021 година

Виж още:

Както писахме към този момент по-рано, розовото продължава да бъде един от главните трендове и тази година. Различно, ексцентрично и много младежко, само че несъмнено не е за всеки. Стилът на обличане също би трябвало да подхожда на въпросната прическа и цвят. Някои от почитателите се зачудиха дали Деми не е с перука, само че наблюдателните считат, че това е същинската коса на Деми. 

Скоро Ловато се възпротиви на празненство, което някои известни инфлуенсъри направиха. Тя направи това под формата на стори, споделяйки, че не схваща какво тъкмо вършат, визирайки неспазването на ограниченията против разпространяването на Covid-19. Певицата е безапелационна, че би трябвало да бъдат спазвани всички наставления, с цел да намалеят по-бързо случаите на болни хора.

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/ddlovato/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР