Нова година наближава, а и с нея вълнението от незабравимата

...
Нова година наближава, а и с нея вълнението от незабравимата
Коментари Харесай

Благоевград по-скъп от Гърция за Нова година

Нова година наближава, а и с нея вълнението от незабравимата нощ. Месеци по-рано хората стартират да търсят най-хубавото място, на което да бъдат - на море, на планина, на СПА курорт или на екзотична дестинация. Все неща, които желаеме да пробваме или да забележим, с цел да запомним празника уместно. Оказва се обаче, че цените са много високи – изключително за някои не толкоз забавни местоположения.
Благоевград се оказва една от най-скъпите дестинации за посрещане на Нова година в България. Кратка инспекция из уеб страниците за предложения сподели, че цените за регионалния град стартират от 300 лева В тях са включени две нощувки и съответния брой закуски, празнична вечеря в новогодишната нощ и новогодишен брънч, както и достъп до СПА екстри, Интернет, телевизия, джакузи, сауна и прочие. Цената е на човек, а в случай че желаеме да останем повече, надлежно би трябвало да платим: 320 лева за 3 нощувки и 350 лева за 4 нощувки. Друга оферта от планинското градче демонстрира, че в случай че увеличим нощувките с една, към този момент отиваме на цена от 440 лева
Кратко съпоставяне със прилежащата и обичана на българите Гърция сподели, че цените там стартират от към 230 лева за същите условия. Освен това гостите на хотелите могат да възползват от безвъзмезден паркинг и неограничени закуски на блок-маса. Разбира се, превозът до Солун, да вземем за пример усилва цената на офертата, само че най-евтините билети стартират от 40 лева, което отново прави почивката на Нова година там по-евтина.
Сайтовете за разнообразни ваучери и предложения за празниците също дават изненадваща информация. Нова година в Габрово, при сходни условия с горните предложения, ще ни излезе 179 лева на човек, а в Созопол - 109 лева Велико Търново ни приветства с предложения от 170 лева, включващи и обиколка за туристи.
Не е ясно за какво Благоевград е измежду първенците по високи цени, имайки поради, че градът задмина Видин по най-ниски заплати, само че когато сметнем и разноските за облекла, дарове и алкохол, се оказва, че на човек му би трябвало най-малко 500 лева с цел да посрещне празника.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР