Нова година идва. Със сигурност се чудите как да направите

...
Нова година идва. Със сигурност се чудите как да направите
Коментари Харесай

Глупави парти идеи, които да НЕ правим тази Нова година

Нова година идва. Със сигурност се чудите по какъв начин да извършите празненството по-весело, само че има някои граници, които не е добре да преминавате. В тази публикация ще споделим кои са нещата, които да НЕ ПРАВИТЕ тази Нова година. Да, някои може да ви се костват супер яки, само че истината е, че не са. 

Пиратки

Голямо, но голямо НЕ. Всяка година гърмим толкоз барут, че можем да присъединим Македония. И до момента в който за някои хора това е вид развлечение, то за други е цялостен призрачен сън. Само попитайте хората с дребни деца и бебета и тези с домашни любимци. Заради желанието ви да гърмите малко пиратки, всички те не могат да се насладят на празника и за тях той се трансформира в призрачен сън. Хайде, няма потребност. Да не приказваме за заплахата някоя некачествена пиратка да ви гръмне в ръката. 

Караоке

Караокето може да ви звучи като добра концепция, само че се получава по този начин, че постоянно някой се напива и окупира микрофона. Накрая единствено той остава да пее подправено, а това скапва настроението на останалите. Не си разваляйте купона по този метод. Има много други занимателни интензивности, с които може да съживите позастоялата атмосфера. 
Ето по какъв начин другите зодии се държат на празненства
Разбирането за забавление при обособените хора е друго, по тази причина и държанието им на празненства радикално се разграничава. Ето какво е държанието...
Прочети повече
Любовни игри

Ако съзнателно сте необвързани тинейджъри и съзнателно сте се събрали в подобен състав, то това е супер концепция. За огромни хора това не е чак толкоз ужасно предложение. Това, което може да извършите е да сложите игри с напиване. Така или другояче хората, които желаят да се целуват и да са дружно ще го създадат по-късно. Няма потребност да поставяте другите в неловки обстановки. 

Настолни игри

Може да е занимателно в случай че сте две фамилии, които обичат настолни игри. В противен случай това е нещо, което може да извършите всяка друга вечер от годината. Няма потребност и в тази да се случва. Забавлявайте се, говорете си, само че не забивайте по този начин. Просто няма смисъл. 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР