Нова функция в Google Maps помага на пътуващите да избегнат

...
Нова функция в Google Maps помага на пътуващите да избегнат
Коментари Харесай

Google Maps ще показва колко препълнен е градският транспорт

Нова функционалност в Гугъл Maps оказва помощ на пътуващите да избегнат претрупаните рейсове. Услугата към този момент е налична за Android и iOS в 200 градове по целия свят. Последната актуализация на известното мобилно приложение включва също данни за закъсненията в графика на градския превоз.

Гугъл Maps осведоми мобилните консуматори какъв брой претъпкан е чаканият от тях рейс и дали са налични единствено места за правостоящи. Новата функционалност прилича друга услуга на Гугъл, която бе предопределена да осведоми какъв брой заети са заведенията, които хората посещават. Компанията сама събира информацията за транспортния трафик като данните се генерират от мненията на други хора, само че също и от калкулации на времето, което е належащо за слизане и качване на пасажерите на всяка спирка, заяви Tech News.

Услугата за натовареността на рейсовете Live Traffic Delays към този момент е налична в 200 градове по целия свят като всеки консуматор може да ревизира дали услугата е налична в неговия град откакто възнамерява автобусен маршрут през приложението. Към момента обновената услуга не е налична за нашата страна.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР