Нова ера в космическите пътувания. Днес от Флорида НАСА ще

...
Нова ера в космическите пътувания. Днес от Флорида НАСА ще
Коментари Харесай

НАСА ще изстреля SpaceX с двама астронавти

Нова епоха в галактическите пътувания. Днес от Флорида НАСА ще изстреля кораба SpaceX с двама астронавти на борда. Те ще пътуват до интернационалната галактическа станция с ракета и капсула, обезпечени от частната компания нa Илон Мъск  Илон Мъск Ѝлон Рийв Мъск (на британски: Elon Reeve Musk, /ˈiːlɒn ˈmʌsk/) е канадско-американски инженер, откривател,. Ако всичко премине по проект, този нов модел на работа ще бъде общопризнат напълно, предава Нова Телевизия.

Обикновено НАСА е притежател на галактическите си кораби, само че последния подобен беше изстрелян през 2011-та. И до момента в който публицистите се събираха край стартовата площадка, на нея се появи двуметров алигатор.

„ Тази стая е празна. Ще се радваме да е цялостна. Ще се радваме да е цялостна с кореспонденти, ще се радваме да е цялостна с запалянковци, само че за жалост сме в средата на пандемията от ковид. Нашата страна мина през доста, само че това е неповторим миг, в който цяла Америка може да спре и да огледа по какъв начин вършим нещо необикновено още веднъж – и това е изстрелването на американски астронавти на американска ракета от американска земя”, сподели Джим Брайдънстайн, админ на НАСА.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР