Нова елегантна жена се появява напоследък публично като довереница на

...
Нова елегантна жена се появява напоследък публично като довереница на
Коментари Харесай

“Таймс”: Новата любовница на Ким Чен Ун уж бе екзекутирана за порно, а се сдоби с висок партиен пост

Нова елегантна жена се появява в последно време обществено като довереница на севернокорейския водач Ким Чен Ун, заяви в. “Таймс”.

Хьон Сон Уол е соло певица на женския отбор “Моранбон”, за която преди време се говорело, че е държанка на вожда на КНДР. Тя е била до Ким на посещаване във фабрика и на откриването на гимнастически игри предходната седмица.

42-годишната Хьон, чийто най-популярен шлагер възпява работничка в текстилна фабрика, е член на Централен комитет на Корейската трудова партия. Тя придружи Ким при визитата му в Китай през януари и в този момент заема управителна позиция в пропагандния уред на партията. “Таймс” акцентира, че появяването на певицата като политическо лице е доста странна заради известията, че тя е била екзекутирана поради присъединяване си в нецензурен филм.

По-рано тази година южнокорейският вестник “Чосон илбо” писа, че Хьон и други музикантки в “Моранбон” са били разстреляни по заповед на водача, тъй като правели порнофилм. Миналия вторник обаче певицата била назначена за зам.-директор на отдела на компартията за агитация и пропаганда, написа “Сън”, базирайки се на публични източници в Пхенян.
Смята се, че Хьон Сон Уол се познава със 7 години по-младия от нея Ким Чен Ун още от юношеските му години.

Съобщенията, че тя е ликвидирана, не провокираха огромна изненада, тъй като Ким към този момент се е отървавал от свои близки.

Други английски вестници оповестяват, че по заповед на Ким Чен Ун е била осъществена злокобна екзекуция. Севернокорейски военачалник, упрекнат в скрит план за прелом, бил хвърлен в басейн с пирани, като преди този момент по тялото и крайниците му били нанесени рани с нож. Ким има голям аквариум със стотици пирани, импортирани от Бразилия, в една от резиденциите си. Те имат извънредно остри зъби, с които са способни да раздерат човек за минути.

Смята се, че е заимствал концепцията от кино лентата за Джеймс Бонд от 1977 година “Шпионинът, който ме обичаше”, в който злодеят Карл Стромберг убива своите съперници, като ги хвърля в аквариум, цялостен с акули.
Откакто през 2011 година севернокорейският водач пое властта, се счита, че е наредил гибелта на 16 висши съветници. Стотици жители също са убити. Сред жертвите са началникът на армията, шефът на Централната банка на КНДР, посланици.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР