Нова екранизация на Красавицата и звяра се очаква през март

...
Нова екранизация на Красавицата и звяра се очаква през март
Коментари Харесай

Ема Уотсън е красавицата в Красавицата и звяра

Нова екранизация на " Красавицата и звяра " се чака през март 2017 година Тя ще пресъздаде анимацията на Disney от 91-ва, а Ема Уотсън ще облече иконичната жълта рокля на Бела. 

Изборът на Ема Уотсън е логически освен тъй като тя е доста красива и млада. Актрисата е феминистка и известна активистка и ще вдъхне един по-адаптиран по отношение на условията на живота през днешния ден дух на Бела. Това ще стане с няколко промени в детайлите на историята, за някои от които към този момент се знае.

Във кино лентата от 91-ва Бела беше показана като нормално мечтаещо за завършения и личен живот момиче. Тя беше назависима и не си падаше по домашната работа. Образът на Бела от 91-ва постави началото на актуалните героини на Disney, а в новия филм тя ще е даже по-дръзка. Всичко това е извънредно значимо, тъй като единствено след няколко месеца армии момиченца ще гълтам жадно историята до последния ѝ подробност, заради което отговорността на основателите е огромна.



Като начало Бела на Ема Уотсън ще захвърли корсета. Дизайнерът по костюми Жаклин Дюран е основала жълтата рокля по-скоро комфортна и подобаваща за " дейна принцеса ". Обувките са вид балерини и равни боти до глезена – от Бела се чака да работи в градината, да майстори всякакви неща и да язди кон, заради което би трябвало да е с подобаващи обувки. В сцените в балната зала, измежду мрамор, искра и красиви свещници, Ема ще пресъздаде съвършено стила на Бела от анимацията, в които небрежните коси са прибрани в полуопашка.

Голямата крачка е, че в новата екранизация към този момент знаем с какво си запълва времето денем Бела. Досега за нея се знаеше, че обича да чете и да мечтае. Сега тя (в анимацията – татко й) е изобретателка. Измайсторява нещо като пералня, благодарение на която да икономисва време, с цел да чете.


Какво друго се знае? Ема ще пее, като няколко месеца е взимала уроци. Ще чуем акомодация на песента на Алън Менкен " Красавицата и звяра " (наградена с " Оскар " ), който е написал и две нови части с текстове на Тим Райс.

Принцът Гастон (в ролята е Люк Евънс) оставих за най-после – един от най-интересните злодеи на Disney, той и тук ще е подобен. Ще се усеща в правото си за ръката на Бела, само че тя няколко пъти ще му отхвърля. Ще си приказва за книги с нея и ще бъде показан в по-човешка светлина.

Всичко това ме кара да мисля, че новата екранизация на " Красавицата и звяра " е подобаваща за момиченца, само че, да си призная, и аз я очаквам с неспокойствие...

 

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР