Нова двойка футболист-манекенка се вля в редиците на българския хайлайф.

...
Нова двойка футболист-манекенка се вля в редиците на българския хайлайф.
Коментари Харесай

Нова двойка! Национал заби топманекенка на „Визаж“! Смята да я вземе за Италия

Нова двойка футболист-манекенка се вля в редиците на българския елит. Младежкият национал и футболист на „ Болоня “ Калоян Кръстев неотдавна гушка едно от новите водещи лица на фешън организация „ Визаж “, научи HotArena.

Бившият състезател на " Славия " е гадже с красивата Мария Димитрова. Тя е измежду новите лица в организацията на Жени Калканджиева. И бързо набира известност, а уговорките й се множат. Блондинката впечатлява със сини очи и дълги крайници. Има и съвършени ограничения 87-62-90.

Мария е на 21 години. Родена е в Хасково. Навлиза в модата след състезанието " Мис България " през 2016 гл показва Хасково на " Мис България ". След присъединяване й там тя получи покана да изкара курсове и да стане професионален модел. За задачата момичето се реалокира, писа „ България Днес “.

Преди да стартира да гради кариера на модел, Мария се бе посветила на спорта. Димитрова тренираше хандбал в родния си град и даже бе стигнала до националния тим. Завърши с отличие хасковската Финансово-стопанска гимназия. От няколко месеца Мария е измежду лицата на " Визаж ".

С Кръстев са дружно неотдавна, само че към този момент не крият връзката си. Използват почивката на футболиста след края на сезона в Италия, с цел да бъдат дружно. Според близки до двамата не е изключено хубавицата да замине с футболиста за Апенините след края на лятната му почивка. Мария към този момент има няколко фотосесии за организация в Милано и може да се насочи трайно към кариера на Ботуша. Така ще бъде с обичания си.

Кръстев, който е един от гениите в школата на " Славия ", бе продаден на " Болоня " преди година за 1,5 млн. евро. В момента нападателят играе за втория тим на италианския клуб. През предишния сезон остави отлични усещания с изявите и головете си и не е изключено да бъде привикан в представителния отбор на " Болоня " в най-скоро време. Кръстев е юношески национал на България.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР