Нова драматична победа изправи волейболистите на ЦСКА на първи финал

...
Нова драматична победа изправи волейболистите на ЦСКА на първи финал
Коментари Харесай

С нова драматична победа волейболистите на ЦСКА са на финал за първи път от 2011 г.

Нова трагична победа изправи волейболистите на ЦСКА на първи край в мъжкото състезание от седем години насам. Червените се постановиха с 3:2 (22:25, 25:20, 25:20, 22:25, 15:12) против " Монтана ".

С триумфа си волейболистите на Александър Попов завършиха с 3:1 победи оспорваната серия. Във финала тимът ще спори с първенеца " Нефтохимик ", който преодоля изрично " Пирин ".

Както и преди ден, ЦСКА заслужи триумфа след тайбрек. Подкрепяни от публиката в " Христо Ботев ", алените се възползваха от семейството си, с цел да стигнат до финала.

Ключов принос имаше колективът и съвкупността от опита и младостта. ЦСКА беше поведен от капитана си Ивайло Стефанов, който имаше решителни отигравания в тайбрека. Във значимите моменти Пламен Шекерджиев се показа устойчиво в офанзива.

Шекерджиев приключи с 21 точки, диагоналът Венцислав Георгиев добави 19, а Стефанов - 15. За " Монтана " Кирил Клец завърши с 21 точки, а Иван Латунов записа 17.

Първият гейм беше решен в интерес на гостите след сполучливи разигравания в края. В идващите две елементи ЦСКА се показа устойчиво и реализира поврат.

" Монтана " влезе вихрено в четвъртия гейм, в който поведе с 9:3. Постепенно алените съумяха да се приближат и след 20-ата точка частта стана доста вълнуваща. Накрая гостите довършиха започнатото и изравниха.

Тайбрекът беше доста оспорван, само че към десетата точка ЦСКА взе преднина, която усили и заслужи успеха.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР