Нова драма тресе фолк средите и феновете в България.Фолк певицата

...
Нова драма тресе фолк средите и феновете в България.Фолк певицата
Коментари Харесай

Скандалът между Теди Александрова и Емрах се разраства

Нова драма тресе фолк средите и почитателите в България.

Фолк певицата Теди Александрова избухна с нова серия против някогашната си възлюбена Емрах, само че този път нападката й е ориентирана главно към цялата фамилия на младежа.

Теди твърди, че Тони Стораро и синовете му са големи длъжници към компания " Пайнер ", където им висят повече от 20 000 евро за неустойки.

Дължимото е във връзка напускането на Емрах от компанията, случило се наскоро. " Това е една дребна част от сумата, която дължите на компания " Пайнер по неустойката на контракта! А цялата сума е 20 000 евро! Парите са текстовете и мелодиите ми не са част от това ваше обвързване! Смешна и жалка история ", написа Александрова и прикрепи записка от платежно за отчасти заплащане за неустойката на Емрах, написа Hotnews.bg 

" Та за кое се тупате в гърдите, че сте платили? Дори и тази сума по нестойката я давате на парче! Жалка работа! Язък, че парадирате с пари и парцели в душите сте небогати ", засече още сина на Стораро и семейството му. Емрах пък разгласява в Инстаграм стори чат ангажимента си с някогашната за пари, които й е плащал за авторска активност.

По-рано Александрова изрази още веднъж изказванието си, че Емрах има зависимости към опиати и това води до редица проблеми в характера му.



По думи на русокоската синът на Тони Стораро й е счупил носа. Тя документира това с снимки на чатове сред двамата. От фотосите ясно се вижда по какъв начин Емрах моли за опрощение някогашната си обичана.

„ Съжалявам, пате. Прости ми ", пише дребният Стораро. А Александрова му отвръща, че няма да споделя на лекарите и полицията, че точно Емрах й е протегнал ръка.

Певицата изясни, че е извънредно афектирана от думите по неин адрес от страна на Емрах и е неуважително. Преди дни братът на Фики назова някогашната си „ баба “.

„ Сега ще ви кажа, че не трети човек, а татко му уважаваният Тони Стораро, ни раздели ", категорична е русокоската. Емрах също не остана задължен на Александрова.

Двамата бяха дружно повече от година и половина. Според Емрах чатовете, които демонстрира Александрова, не са същински. „ Над 10 пъти ми е казвала, че желае да се самоубие. И то седмици след гибелта на най-хубавия ни другар (б.а. засяга Денис Теофиков). Баща ми направи курбан за мое здраве, откакто се разделих с нея. Благодаря на Господ, че ме раздени със Сатаната “, споделя Емрах.

И сподели видео на nоследователите си по какъв начин Александрова изпада нервна рецесия, написа " ". Според наследника на Тони Стораро Теди му е направила магия. Така той е съумя да се влюби в нея. „ Бил съм под въздействието на циганските вълшебства, с които се занимава “, смята Емрах.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР