Нова драма разтърси семейство Баневи. Освен от Каваците ги изритаха

...
Нова драма разтърси семейство Баневи. Освен от Каваците ги изритаха
Коментари Харесай

Пореден удар за Баневи! Освен от "Каваците" ги изритват и от ...

Нова драма раздруса семейство Баневи. Освен от " Каваците " ги изритаха и от обществената мрежа Facebook. Тези дни те споделиха на уеб страницата на Евразийския клуб, че администрацията на Facebook деактивирала техния профил „ Семейство Баневи”. Новобогаташите, които нарязаха на скраб едни от най-големите фабрики в България, се оплакват, че преди време незнаен пакостник докладвал профила им в обществената мрежа като подправен, написа " Уикенд ".

„ Поискаха да потвърдим самоличността си с документи - персонална карта, шофьорска брошура и така нататък Ние им изпратихме тези документи и даже Свидетелството ни за цивилен брак. Написахме им писмо, в което ги уверяваме, че Facebook профилът е общ на двамата. Facebook взе под внимание доказателствата и задейства профила”, пишат Баневи.

Присъствието им в обществената мрежа обаче не траяло дълго. Само две седмици по-късно се повторила същата трагична обстановка. Отново администрацията на Facebook деактивирала профила им с аргумента, че ревизира самоличността на фамилията. „ Отново изиска документи за легитимация, ние още веднъж ги изпратихме и още веднъж им написахме писмо. В него настояваме да се задейства профилът, защ ото имаме повече от 3000 души, които се събраха единствено за два месеца, освен това без никакво изпитание от наша страна – пишат Баневи и не стопират с хвалбите. - На ден десетки, а от време на време и стотици познати и непознати ни писаха, желаеха да бъдем другари, затрупваха ни с хубави думи!”

Ти да видиш, всенародна обич! Но това не е краят на тази огромна тайнственост. Баневи настояват, че администрацията ги посъветвала да заместят профила си „ Семейство Баневи” напряко с „ Facebook страница на Семейството, тъй като сме били звезди!?”. Олигархът и Евгения обаче са скромни хора. „ Ние не желаем да имаме страница. Искаме да имаме персонален профил, с цел да можем да поддържаме връзка свободно по всички теми” – споделят те.

Офшорните милионери упорстват за профил в обществената мрежа, тъй като съгласно тях по този начин ще могат да поддържат връзка по-пълноценно с голямата си фенска маса. „ За да получаваме мнения и да им отговаряме, без значение дали са позитивни или не. Много медии в продължение на години ни злепоставяха и се опитваха предумишлено да увредят на имиджа ни – изясняват „ оклеветените” Баневи. - Затова желаеме точно в личн ото другарство хората да си създадат извод за нас. Нямаме ли право на това!”.

Николай и Евгения Баневи до момента са влизали в разнообразни функции, само че следващото им преобразяване е в жертви на интернет и по-специално на обществената мрежа. Причината съгласно тях са политическите им възгледи, с други думи Баневи са станали един тип дисиденти. Разбира се, те не пропущат да обявяват политическите си възгледи. Според тях бъдещето на света е в стопански съюз сред страните от Европа и Азия. Иначе казано, те са буйни апологети на концепциите за евразийското бъдеще на света, в частност на България.

„ Надяваме се, че нашите убеждения не са същинската причина да се попречи на изявата ни във Facebook? Ако е по този начин, тъпо за толкоз прокламираните „ ценности” в обществената мрежа.” – споделят „ дисидентите” Баневи, които оставиха без работа и приходи хиляди фамилии. Както се споделя – щеше да е смешно, в случай че не беше тъжно.

Както БЛИЦ през вчерашния ден заяви, фамилията предприемачи Евгения и Николай Баневи ще бъде изхвърлено от известния морски курорт " Каваците ". Смята се, че босовете са завладяли апетитните бунгала, за които от години се водят разногласия с охранителни компании.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР