Нова детска площадка с люлка и пързалка, голяма беседка и

...
Нова детска площадка с люлка и пързалка, голяма беседка и
Коментари Харесай

Модерна детска площадка с беседка и битов кът обновиха центъра на село Островче

Нова детска площадка с люлка и пързалка, огромна беседка и битов ъгъл са построени в разградското село Островче, оповестиха от общинската администрация.

Съоръженията са на стойност 10 000 лв. и са отпуснати по план, финансиран от Предприятието за ръководство на дейностите по запазване на околната среда /ПУДООС/ и Министерството на околната среда и водите.

Председателят на Общинския съвет в Разград Надежда Радославова бе посетител на общоселското празненство по случай сполучливия свършек на плана "Създадени са уреди, които ще се употребяват от всички и способстват за по-добрите условия на живот. В лицето на кмета доктор Валентин Василев и цялото управление имате поддръжници и хора, които ви поддържат ", увери хората Радославова.



Кметският наместник Лина Тодорова уточни, че новоизградените уреди значат доста за популацията, основават един комфортен, удобен и здравословен център на обитаемото място. Тя благодари на общинското управление и за финансирането на рехабилитацията на улиците на стойност 50 000 лева

Празникът продължи с осъществяване на гайда, песни, танци с ДТА "Лудогорче ", осъществявания на деца артисти от клуб "Слово " в ЦУТНТ.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР