Нова чистка в екипа си е направила със замах Лили

...
Нова чистка в екипа си е направила със замах Лили
Коментари Харесай

Поредната жертва: Лили натири гримьора си, разнасял клюки по неин адрес

Нова чистка в екипа си е направила със размах Лили Иванова,  научи HotArena.

От сkоро естрадната звезда към този момент не работи с дългогодишния си гримьор Кирил Чалъков, който бе единственият човек, виждал лицето и без капка грим през последния четвърт век. Причина за пропукванията в съдействието им, прераснало във времето в другарство, било била измяна от страна на гримьора. Лили дочула, че той бил извадил на бял свят секрети от кухнята на нейния будоар, и се разгневил грубо.

Певицата няма табиет да подвига директни кавги на хората, с които има проблеми, а работи безкомпромисно като просто ги гони от живота си, не помни телефонните им номера и стопира да контактува с тях. По същия метод преди години Лили отряза квитанциите на Драго Драганов. Същата орис сполетя предходната година и мениджърката на певицата Петя Иванова. Трудовият й контракт бе преустановен от през днешния ден за на следващия ден, а на нейно място се появи широкоплещест юнак, на който Лили е поверила най-важните  си каузи.

На странния темперамент на огромната ни певица са се нагледали наслушали многочислените нейни водачи, домашни помощници, които изхвърчали от раз при първото си нарушение, писа „ България Днес “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР