Нова Броудкастинг Груп придоби правата за телевизионно излъчване на мачовете

...
Нова Броудкастинг Груп придоби правата за телевизионно излъчване на мачовете
Коментари Харесай

Нова Броудкастинг Груп излъчва мачовете от Английската Футболна лига

Нова Броудкастинг Груп закупи правата за телевизионно лъчение на мачовете от Английската Футболна лига и шампионата за купата на Футболната лига – до лятото на 2022 година. Феновете могат да се насладят на най-старото футболно състезание в света и Купата на Лигата онлайн в ефира на DIEMA SPORT и DIEMA SPORT2, част от спортния пакет DIEMA EXTRA, по NOVA SPORT, както и онлайн в GONG PLAY.

Сезонът в Чемпиъншип стартира на 4 август, а първият дуел е сред изпадналия от Висшата лига Съндърланд и един от кандидатите за директна промоция в елита Дарби Каунти. Второто равнище на британския футбол постоянно вълнува с завладяващи и резултатни дуели, чиято развръзка постоянно оставя феновете без мирис. Във всеки кръг на Чемпиъншип феновете ще могат да видят срещи от второто равнище на британския футбол в петък, събота и неделя.

Турнирът за купата на Лигата опълчва общо 92 професионални отбора от Висшата лига, Чемпиъншип, Лига 1 и Лига 2. През предишния сезон в конкуренцията победи Манчестър Ю, който надигра Саутхямптън във финалния дуел на Уембли. Турнирът започва през 1960 година и е основан, поради растящата известност на футбола.

Излъчването на мачовете от Английската Футболна лига и шампионата за купата на Футболната лига е поредна стъпка в тактиката на Нова Броудкастинг Груп да влага в едни от най-значимите спортни събития в света.
Разнообразното и първокласно спортно наличие имат своето естествено място в стратегиите на водещата медийна компания в България, което трансформира каналите, част от DIEMA EXTRA, в дом на огромния спорт.

Срещите от Английската Футболна лига и шампионата за купата на Футболната лига ще се излъчват онлайн по DIEMA SPORT, DIEMA SPORT2 и NOVA SPORT. Онлайн потребителите в България могат да наблюдават мачовете и в платформата GONG PLAY.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР