Нова Броудкастинг Груп обяви, че ще сезира всички отговорни институции

...
Нова Броудкастинг Груп обяви, че ще сезира всички отговорни институции
Коментари Харесай

Нова телевизия заплаши със съд, пострадала от фалшива новина

Нова Броудкастинг Груп разгласи, че ще сезира всички виновни институции при всеки опит да бъде накърнен престижът и престижът на медиите й посредством подправени вести.

"В името на всички наши фенове и читатели, както и в името на професионализма на всички наши сътрудници, управлението на Нова Броудкастинг Груп няма да разреши съзнателно и злонамерено разпространение на измислени текстове и подправени вести, опетняващи достолепието и престижа ни. Въпросните анонимни имитации не са в положение да устоят и обикновена инспекция за меродавност. Заявяваме, че ще вложим всички старания, с цел да открием източника на лъжливата информация, който да понесе цялата суровост на закона ", споделят от медийната група.

"Неумелата офанзива против репутацията на NOVA идва в миг, в който тя потвърди, че е номер едно измежду медиите в България и се радва на голямо зрителско доверие ", се показва Нова Броудкастинг Груп.

Повод за изказването е публикуван във Facebook документ, който съдържа правила за работа в малкия екран. В него се твърди, че шефката на Новините на Нова ТВ Миляна Велева дава указания за удряне на кметове на Българска социалистическа партия и Демократична България и за умерено сериозни репортажи по отношение на кметовете на ГЕРБ.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР