"Нова Броудкастинг Груп" е освободила изпълнителния директор на "Нетинфо" Христо

...
"Нова Броудкастинг Груп" е освободила изпълнителния директор на "Нетинфо" Христо
Коментари Харесай

NOVA уволни съдружник в Нетинфо след позицията му за натиск в медийната група

"Нова Броудкастинг Груп " е освободила изпълнителния шеф на "Нетинфо " Христо Христов с решение на Съвета на шефовете на медийната група.

Около Христов стартира да се шуми преди седмица, когато той се застъпи за основния редактор на спортия уебсайт Гонг.бг - Николай Александров. В позицията си Христо Христов разгласи, че против Александров е оказван напън.

Заедно с освобождението на Христов от медийната група афишират и две нови назначения. Станка Крушарска става финансов шеф на Нова Броудкастинг Груп и "Нетинфо ", а Стефана Здравкова - пълномощник на "Нетинфо ".

В корпоративното известие се прецизира, че Станка Крушарска е с 14 години опит региона на корпоративното банкиране, като последните пет е заемала длъжността Директор Дирекция „ Корпоративно банкиране “ в Банка Пиреос България. Преди това е работила в Банка ДСК и Хеброс Банк.

Новият пълномощник на Нетинфо Стефана Здравкова има богат опит в развиването на устойчиви бизнес модели, най-вече в софтуерни компании, НБГ ще разчита на нейната експертиза и висок професионализъм за опазване на лидерската позиция на Нетинфо на пазара в България и за реализиране на бизнес задачите на компанията, разясняват от медийната група.

Преди новото й предопределение Стефана Здравкова е била Директор за България на eMAG, а сред 2008 и 2015 година поредно е била Директор „ Продажби “ на Logitech Europe и Toshiba Europe в България. Професионалната й биография включва още мениджърски позиции в фирмите Siemens Mobile и XEROX Bulgaria.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР