Нова Броудкастинг Груп и Българската национална телевизия ще излъчват съвместно

...
Нова Броудкастинг Груп и Българската национална телевизия ще излъчват съвместно
Коментари Харесай

Нова телевизия и БНТ ще излъчат съвместно Европейското по футбол

Нова Броудкастинг Груп и Българската национална телевизия ще излъчват взаимно всички мачове от Европейското състезание по футбол – УЕФА ЕВРО 2020. Това ще е юбилеен шампионат, който отбелязва 60-годишнината на надпреварата. Всички български почитатели на футбола ще могат да се насладят на вълнуващите дуели от 12 европейски града, всеки от които следва да се трансформира в блестяща сцена на спортното събитие на годината.

Двете медии ще покажат онлайн всички мачове от шампионата, което стартира на 12 юни 2020 година и ще продължи 1 месец. Своят дебют в семейството на Европейското състезание по футбол ще създадат 8 града и 7 страни.

Футболните дуели ще се проведат в Лондон, Мюнхен, Рим, Баку, Санкт Петербург, Букурещ, Амстердам, Дъблин, Билбао, Будапеща, Глазгоу и Копенхаген. За първи път мачове от финалния шампионат ще има на територията на Азербайджан, Русия, Румъния, Република Ирландия, Унгария, Шотландия и Дания.

Нова Броудкастинг Груп ще предава онлайн мачовете по DIEMA, NOVA и каналите на DIEMA XTRA. Българската национална телевизия ще излъчва дуелите по БНТ1 и Българска национална телевизия 3. Окончателната скица на срещите, излъчени онлайн и на запис, ще стане ясна след чоп на 30 ноември 2019 г. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР