Нова Броудкастинг Груп е спечелила правата за излъчването на мачовете

...
Нова Броудкастинг Груп е спечелила правата за излъчването на мачовете
Коментари Харесай

Вижте къде ще гледаме Висшата лига през следващите три години

" Нова Броудкастинг Груп " е спечелила правата за излъчването на мачовете от британската Висша лига за идващите три сезона, заяви " Гонг ". Става дума за интервала от 2019/20 до 2021/22. Срещите от едно от най-гледаните шампионати в света ще бъдат предавани по каналите " DIEMA SPORT " И " DIEMA SPORT 2 ".
Двубоите ще бъдат налични и за потребителите на абонаментната стрийминг платформа PLAY DIEMA XTRA. От новия сезон броят на мачовете от шампионата, предавани онлайн в каналите от пакета DIEMA XTRA, ще се усили. Традиционно феновете ще могат да гледат дуелите в петък, събота, неделя и понеделник. Освен футболните срещи, в DIEMA SPORT и DIEMA SPORT 2 ще бъдат предавани профилирани излъчвания, разбори, мнения, настоящи вести и рубрики, отдадени на шампионата.
ЗЛАТАН С ПОРЕДЕН УНИКАЛЕН КОМЕНТАР: ВИСШАТА ЛИГА НЕ Е НИЩО ОСОБЕНО
За страдание, все още във Висшата лига нямаме опцията да следим изявите на наш съотечественик, само че, кой знае, може това да се промени в идващите три сезона.
Пакетът " DIEMA XTRA " така и така има богата спортна стратегия. По каналите му се излъчват българската Първа лига , както и Втора лига, Купата на България , Купата на Футболната Асоциация, Купата на Лигата на Англия, Футболната Лига на Англия, Купата на Германия, волейболната Суперлига Националната Баскетболна Асоциация (NBA) , Лига Ендеса, Формула 1, а също и най-зрелищните борби в професионалния бокс.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР