Нова британска политическа партия, вдъхновена от възхода във властта на

...
Нова британска политическа партия, вдъхновена от възхода във властта на
Коментари Харесай

Нова британска партия, вдъхновена от Макрон, иска да спре Брекзит

Нова английска политическа партия, въодушевена от възхода във властта на френския президент Еманюел Макрон, стартира национална акция, целяща да спре Брекзит, съобщи " Ройтерс ".
Партия " Обновление ", която бе основана предходната година, сподели, че ще се опита да поддържа дебата за Брекзит, защото съгласно нея главните политически партии да изгубили връзка с гласоподавателите, които се усещат изоставени от политическия хайлайф.
" Възнамеряваме да сме твърди за Брекзит и да сме твърди за аргументите за Брекизт ", съобщи Джеймс Торанс, който дава отговор за тактиката на партията. " Ще окажем напън върху депутатите, с цел да вземат поради националния интерес и да върнат на масата опцията за оставане в гласоподаване за финалната договорка с Европейски Съюз ", настоя той.

След референдума поддръжниците на участието в Европейски Съюз започнаха да изследват разнообразни правни и политически способи, с цел да спрат това, което за тях е най-голямата неточност в политическата история на Англия след Втората международна война.

Премиерът Тереза Мей, чийто държавно управление и партия са разграничени за Брекзит, разполага с едвам осем месеца, с цел да реализира съглашение за отдръпване с Европейски Съюз, само че упорства, че Англия ще напусне съюза на 29 март 2019 година

Всичко, което би трябвало да знаете за: Преговорите за Брекзит (169)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР