Нова британска класация постави Банско на първо място сред най-изгодните

...
Нова британска класация постави Банско на първо място сред най-изгодните
Коментари Харесай

Банско е на първо място сред семейните ски-дестинации в Европа

Нова английска ранглиста сложи Банско преди всичко измежду най-изгодните фамилни ски-дестинации в Европа. Това оповестиха две от най-популярните медии на Острова – „ Дейли Мейл “ и „ Дейли Телеграф “, базирайки се на 13-ия годишен отчет на профилираната финансова онлайн платформа „ Пост офис “.

В актуалното изследване за бюджетни фамилни ваканции участваха 25 топ местоположения на Стария континент. Експертите са взели под внимание разноските по места за лифт-карти, ски-екипировка, храна – калкулирани за седмица, без разноски за път и хотел. Анализът открива, че цените в Банско са паднали с 0,3 на 100 от предишния сезон, оповестява БНР.

В същото време вторият в класацията – Бардонекия, отбелязва повишаване от 9,8%, а трети е различен курорт на Ботуша – Сестриере.
Топ 5 допълват още два италиански зимни центъра – Пасо Тонале и Клавиере.

В десетката се подреждат спечелилият от 2017-а – словенският Кранска гора, австрийските Елмау и Раурис, Аринсал от Андора и Ла Тюил на Апенините.

Затова е значимо Министерството на туризма да поддържа Световното състезание по ски в Банско. Това е огромна реклама за курорта. За да идват повече туристи, в случай че това изобщо интересува министъра на туризма Николина Ангелкова.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР