Нова битка във войната между Тото от „Скандау” и Миглена

...
Нова битка във войната между Тото от „Скандау” и Миглена
Коментари Харесай

Тото се гаври с Мегз

Нова борба във войната сред Тото от „ Скандау” и Миглена Каканашева-Мегз отвори рапърът, видя Hotnews.bg. От няколко дни музикантът, който скоро ще стане татко, пуска провокативни шаржове с миньончето. Един от тях е въодушевен от кино лентата ”Цар Лъв”, който е измежду най-коментираните това лято. На занимателната картинка Мегз държи Тото, съвсем както царят на животните държи детето си.



На другата пък Тото е в ролята на Младенеца, който брюнетката ни сподели точно на католическия Великден. Рапърът и дизайнерката влязоха в открит спор по време на присъединяване си във „ ВИП Брадър”. Тото намерено се възмущаваше от устремената към успеха непременно млада жена. В последна сметка той, а не тя сграбчи успеха в риалити формата и Каканашева мъчно преглътна загубата.



Тя даже упрекна Тото в нечестна игра, тъй като получавал указания от вайка си за ставащото в къщата по време на участие-нещо, изцяло неразрешено от разпоредбите на играта. Тя даже пусна видео по какъв начин родителката на Тото го надъхва, само че не съумя да обърне публичното мнение. С неспокойствие чакаме да забележим по какъв начин дизайнерката ще отговори на сегашната задявка на музиканта.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР