Нова битка назрява във войната между Галена и Преслава. Галена

...
Нова битка назрява във войната между Галена и Преслава. Галена
Коментари Харесай

Галена нанесе сериозен удар на Преслава и Пайнера

Нова борба назрява във войната сред Галена и Преслава. Галена възнамерява да бойкотира следващата изява на продуцентите си от Пайнер. Певицата няма да се появи на сцената на Арена Армеец във връзка 17-ия рожден ден на фирмената телевизия Планета. Причината – Преслава се завръща на сцената единствено месец откакто роди и още веднъж ще бъде огромната звезда.

„ Галена се стягаше да закрие концерта, тъй като е най-успешната певица в чалгата за последните 2-3 години. Но Преслава разгласи изненадващо, че стартира да пее месец след раждането. По заслуги тя още веднъж придобива правото да закрие концерта, което накара Галена безусловно да побеснее. Затова в този момент е решила да държи продуцентите си в незнание до последно – ще се появи ли, няма ли да се появи. Това е тъкмо в неин жанр “, разкриват пред „ България Днес “ осведомени източници.

Преслава и Галена дълги години бяха първи приятелки, само че дружбата им рухна. Двете се скараха поради награди и статуетки, като преди години Галена не се появи на гала, без да предизвести никого.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР