Нова бира “Шампионско пиво” с марката и логото на и

...
Нова бира “Шампионско пиво” с марката и логото на и
Коментари Харесай

Етър пусна в продажба бира с логото на клуба

Нова бира “Шампионско пиво” с марката и логото на и произвеждане на пивоварна “Бритос” от през днешния ден е в магазинната мрежа, осведомиха в уеб страницата на клуба. Продуктът бе показан от ръководителя на УС на клуба Деян Куздов, члена на клубната администрация Цветомир Бояджиев и оперативния шеф на “Бритос” инж. Антон Ненов.

“Вече започнахме самодейност, с която желаеме да скъсим дистанцията сред футболния клуб и почитателите, като желаеме да им предоставим опция да купуват артикули, с което могат да вземат участие интензивно във финансирането на клуба. След месните деликатеси “Търновци” в този момент стартираме нов план – основаването на бира под марката на “Етър” с името “Шампионско пиво”. Тя е във връзка на идващата 30-а годишнина от шампионската купа. Нейн създател е пивоварна “Бритос”, разгласи Деян Куздов.

“За нас бе наслаждение да приемем концепцията, тъй като и нашият колектив сме почитатели на “Етър”. Разработихме рецепта за ярко питие лагер, със характерни качества като хмелов мирис, мъка и компактност на усета. Тя ще бъде популяризирана в магазинната мрежа от компания “Лайтс”, защото Светослав Тотев е член на клубната администрация. Дизайнът бе направен от клуба. Бутилките са от 330 мл, по-голямата част от приходите ще отиват в клуба, по този начин и ние ще помогнем за развиването на “виолетовите”. Вярвам, че концепцията ще се прегърне и бирата ще бъде призната от феновете”, съобщи Антон Ненов – действен шеф на “Бритос”.

“Благодаря на “Бритос”, че откликнаха на това предложение. Футбол и бира е печелившата композиция по целия свят. Грехота бе да нямаме общ артикул. На етикета има и част от шампионската фотография на “Етър”, клубната емблема, слоганът е “От почитатели за фенове”. Убеден съм, че това ще бъде един сполучлив артикул. Жалкото е, че на стадион “Ивайло” още няма аудитория, само че се надяваме, че скоро отново ще има аудитория и фензони пред стадиона, където бирата ще се предлага, във фенмагазина също”, разяснява Цветомир Бояджиев.

От през днешния ден бирата “Шампионско пиво” към този момент е в магазинната мрежа, цената й е 1 лев. Пивоварната има бъдеща подготвеност и за нови разфасовки.

Снимка: etarvt.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР