Нова българка проби в световното кино. Красивата Криста, дъщеря на

...
Нова българка проби в световното кино. Красивата Криста, дъщеря на
Коментари Харесай

Криста по стъпките на Мария Бакалова

Нова българка проби в международното кино. Красивата Криста , щерка на звездата от паметния филм „ Вчера “ София Кузева и на артиста от Младежкия спектакъл Панчо Чернев решително върви по стъпките на Мария Бакалова, провокирала възторг с присъединяване си в „ Борад 2 “.

Криста шашна с актъорски умения продуцентите на „ Нетфликс “. Те са харесали нашенката след кастинг в Берлин, където момичето живее. Криста е видяна и от продуцента на Бакалова Юлиан Костов, който сега търси надарени българи за холивудски продукции. „ Знам за Мария и съм доста щастлива от триумфите й. Не е мъчно да се пробие в чужбина стига да имаш Желязна дисциплинираност и да спазваш прецизно изискванията по договорите “, споделя Криста.

В лентата „ Китц “, в която взе участие краставицата, действието се развива в фамозния ски курорт Кицбюел в Австрия. Историята споделя за младежка компания от капризни мамини синчета, която вилнее из тузарските местоположения в перлата на Тирол. Криста игpae едно от девойките в тайфата, която по сюжет попада в непредвидена обстановка и прочувствен поврат. Поредицата ще бъде от 6 епизода, а нейната премиера се чака в края на 2021 година.

Това не е първата роля на Криста . Когато е на 11 година, тя си партнира с майка си София Кузева в рускo-австрийския филм „ Нощ в края на лятото “. Днес 10 години пo-късно младата актриса има зад тила си няколко игрални продукции и сериали, суперпрестижни фотосесии и реклами, корици на списания у нас и целия свят, написа „ България Днес “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР