Нова абонаментна услуга, която "спасява" жителите на столицата при налагащи

...
Нова абонаментна услуга, която "спасява" жителите на столицата при налагащи
Коментари Харесай

Нова абонаментна услуга се грижи за жилищата на софиянци

Нова абонаментна услуга, която "спасява " жителите на столицата при налагащи се спешни поправки в офисите и домовете им, се появи на пазара в София при започване на този месец.

Domserviz.bg предлага неповторими за България характерности, които подсигуряват успокоение в дома и офиса и отстраняват напрежението от оправянето с най-честите повреди и поправки.

Изборът на един от трите абонаментни проекта на Domserviz.bg носи на клиентите безвъзмездни визити на потвърдени експерти в разнообразни посоки от сферата на строителството и ремонтите.

Това прави изключителните разноски по жилището предсказуеми, а опцията за закупуване на аварийни елементи и материали по цени на едро щади фамилния бюджет.

Абонаментът е въпрос на един клик през компютър, телефон или таблет, а визитите се вършат в комфортно за клиента време, показват от стартъп компанията, оперираща на територията на София.

Абонаментните проекти се базират на типа парцел, тъй че да отговорят най-добре на нужните на клиентите, като важат в границите на една календарна година.

Платформата Domserviz.bg е подобаваща както за работещите млади софиянци, които ценят времето си, по този начин и за по-възрастните жители на столицата, които имат потребност от помощ при поддръжката на жилищата си.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР